De website van het popkoor is opgebouwd uit een one page responsive theme met het wordpress CMS. Het voordeel van de one-page theme is dat het op tablets en desktop systemen eenvoudig te bekijken is omdat je gewoon door de onderwerpen kunt scrollen. het menu scrolt direct naar de onderwerpen dus geen laadtijd en wacht tijd.

Voor het besloten leden gedeelte is de Buddypres plugin geïntegreerd waar de ledengegevens mee worden beheerd. De leden van het koor zijn ingedeeld in stemgroepen. Voor iedere stemgroep is een aparte sectie met documenten en bestanden  gemaakt zodat er geen onduidelijkheid bestaat over de bladmuziek behorend bij een stemgroep.

Ook de agenda is aangepast aan de verschillende groepen. zo ziet ieder individueel lid alleen de agenda items die voor hem interessant zijn.

Dit soort websites is zeer geschikt voor verenigingen en organisaties waarbij het bestuur en groepen leden verschillende soorten informatie ter beschikking hebben die alleen beschikbaar dienen te zijn voor de betrokken personen