Wilt u de mooiste productfoto’s?

Wilt u uw producten zo goed mogelijk uit laten komen op de foto? Laat deze dan door ons fotograferen in de speciaal daarvoor ingerichte fotostudio.
Productfoto’s maken is een vak apart. Een goede productfoto heeft de juiste neutrale achtergrond en de perfecte belichting zodat het product er echt goed uitspringt. De details die uw product uniek maken moeten daarbij goed opvallen. Wij realiseren ons dat zeer goed, daarom bent u voor productfoto’s bij ons aan het juiste adres.

Van product naar productfoto

Plan van aanpak opstellen
Als u ons contacteert voor bedrijfsfoto’s, stellen we u eerst een paar cruciale vragen. Deze vragen helpen ons voorkomen dat u straks teleurgesteld bent over het resultaat. Binnen bedrijfsfotografie is namelijk veel mogelijk. Daarom vragen we u eerst wat uw bedrijf doet, wat de bedrijfswaarden zijn en wat u bedrijf moet uitstralen. Daarnaast willen we weten waarvoor u de bedrijfsfoto’s gaat gebruiken en wie de doelgroep is. Zo kunnen we samen met u een goed plan van aanpak bedenken zodat we u bedrijf dusdanig fotograferen het perfect aansluit bij uw bedrijf.
Uw bedrijf fotograferen
We plannen vervolgens een dag(deel) in waarop de fotograaf met eventueel assistent en attributen als licht en statief langskomt om alle afgesproken locaties en werknemers te fotograferen. Daarbij nemen we de tijd om alles goed te fotograferen volgens ons besproken plan van aanpak.
De foto’s afleveren
Nadat we op locatie hebben gefotografeerd, worden de foto’s waar nodig licht bewerkt in onze post-productiestudio. Nadat de laatste door u gevraagde correcties zijn uitgevoerd, vragen we u hoe u de beelden aangeleverd wilt krijgen. Ook hierbij is alles mogelijk. Denk aan jpg, vector of andere formaten. En wilt u ze via de mail ontvangen, via onze server kunnen benaderen of liever op een usb-stick of cd hebben? Ook hier is alles mogelijk.

Waar kunt u productfoto’s voor gebruiken?

Productfoto’s zijn voor diverse momenten te gebruiken. Denk aan uw website of webshop, maar ook voor in uw folders of ander drukwerk. Een greep uit de productfoto’s die Allroundmedia gemaakt heeft:

Selamat E-learning website

Selamat E-learning website

Huurcommissie van Nu

Huurcommissie van Nu

100 JAAR HUURCOMMISSIE

100 JAAR HUURCOMMISSIE

Recht doen aan slachtoffers – ministerie V&J

Recht doen aan slachtoffers – ministerie V&J

De productfoto-expertises die we in huis hebben:

Uw productfotografie kunt u aan ons toevertrouwen. Hoe u het ook wilt hebben, wij kunnen het maken. Onze expertise is:

  • Productfoto’s met een witte achtergrond
  • Vrijstaande productfoto’s
  • Foto’s bewerken met Photoshop
  • Moodfoto's
  • Portret foto
  • Product / webshop fotografie