Wilt u een website voor uw bedrijf of vereniging, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij helpen u met het bouwen, ontwikkelen en onderhouden van de site. Tegelijkertijd leren we u ook hoe u zelf content publiceert, zodat u voor de inhoudelijke aanpassingen niet van ons afhankelijk bent.
Een site bouwen wordt steeds makkelijker. Maar als u iets meer wilt dan een blog, komt er al gauw een stuk programmeerwerk aan te pas. Zeker als u ook altijd de laatste updates wilt hebben om de site veilig en bij de tijd te houden. Tegelijkertijd wilt u als ondernemer uw site niet geheel uit handen geven. Want niets vervelender dan drie dagen moeten wachten tot een stukje tekst is aangepast door uw websitebouwer.

Daarom biedt Allroundmedia het beste van twee werelden. Wij bouwen een website die geheel voldoet aan uw wensen, en geven vervolgens een cursus en handleiding aan alle mensen die de site inhoudelijk moeten kunnen bewerken. Ondertussen onderhouden we het systeem, zodat u altijd de laatste versie heeft en de site goed beveiligd is en kunt u altijd bij ons terecht als er onverhoopt toch inhoudelijk iets niet lukt.

Van wens naar website

1. Websiteconcept bedenken

Wat wordt het doel van uw site? Wie is de doelgroep? Welke activatie moet de site bieden? Hoe moet u website gevonden worden? Deze en andere vragen gaan we samen bespreken als u besluit dat Allroundmedia u website gaat bouwen. Aan de hand van die informatie maken we een schets of stellen een aantal templates voor van hoe u website er straks uit komt te zien.

2. Website bouwen

Als u helemaal tevreden bent over het concept, bouwen wij de site voor u. Afhankelijk van uw wensen, bouwen we deze site in Joomla of WordPress. Gedurende de bouw onderhouden we contact met de klant om te kijken of alles nog steeds volgens wens verloopt. Tijdens het bouwen van de site kan het namelijk zijn dat bepaalde wensen op een andere manier beter tot hun recht komen. We overleggen hierover altijd met u, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Recent gerealiseerde websites

  • Website Popkoor met besloten lendenomgeving

    Website Popkoor met besloten lendenomgeving

    De website van het popkoor is opgebouwd uit een one page responsive theme met het wordpress CMS. Voor het besloten
  • Website voor groencentrum

    Website voor groencentrum

    Voor Groencentrum van Reine hebben we deze website ontwikkelt die
3. Website opleveren (inclusief cursus)

Zodra de website volledig gebouwd is en door u is goedgekeurd, leveren we de website op. Dat betekent dat we de website live zetten. Indien gewenst hosten we uw website op onze eigen server. Vervolgens geven we een handleiding én een training om uit te leggen hoe u de website zelf kunt vullen met tekst en beeldmateriaal. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook voor u de website vullen met content. Het is zelfs mogelijk om uw producten door ons te laten fotograferen of om een bedrijfsfilm te laten maken. Dat maakt uw website helemaal af. Bekijk de portfolio Fotografie en Video naar verschillende door ons gerealiseerde projecten op dit gebied

4. Website onderhouden

Een website is nooit af. Updates en nieuwe informatie komen geregeld voor. Daarom onderhouden we de website voor u. Tegelijkertijd staan we klaar voor u als het onverhoopt een keer niet lukt om een tekst aan te passen of als u iets wilt wat nog niet eerder ter sprake is gekomen. Zo blijft de website altijd nieuw en up-to-date. Precies zoals het hoort. En dat zonder dat alles via een callcenter loopt of dat u moet afrekenen met een strippenkaart.
Diverse websites mogelijk:
Of u nu een informatieve website, visuele site of dynamische website wilt. Een website voor uw bedrijf, een ledenwebsite voor uw vereniging of online cursussen wilt aanbieden. Alles is mogelijk bij Allroundmedia. Een kleine impressie van sites die we zoal gemaakt hebben:

websites

Allroundmedia heeft diverse expertises in huis als het aankomt op websites bouwen en onderhouden. U kunt bij ons voor de volgende zaken terecht:
- (Responsive) website in Joomla bouwen
- (Responsive) website in WordPress bouwen
- Website onderhouden (technisch en veilig)
- Cursus en training om website zelf te kunnen onderhouden
- Hosting op onze eigen servers

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie